Firmaet er ejet af Henrik Eriksen.  Vi lever af tilfredse kunder, derfor prøver vi også hver eneste gang at yde det ypperste overfor vores kunder. Vi ser frem til at handle med jer.

Henrik Eriksen
Er oprindeligt bankuddannet og har været i bank i mere 25 år m/ speciale i investering og swaps. Finanskrisen har gjort, at jeg har valgt andre veje.

Jeg har en stor erfaring med salg, forhandling samt økonomistyring, som jeg kan bruge i Dansk Biosalg. Jeg har været vant til forhandlinger med store virksomheder, hvilket vil komme kunderne til gode med gode kvalitetsprodukter til de rigtige priser.

Transportørerne
Vi samarbejder med dygtige og serviceminded transportører. De er vores ansigt udadtil og vil være med til at gøre jeres køb til en positiv oplevelse. Vi kender personligt vores transportører og derfor modtager vi også gerne kritik, såfremt dette måtte opstå. Dette giver dialog og dermed også bedre service fremadrettet.

Vores produkter
Vi forhandler træpiller fra Østeuropa, samt Sverige.

Østeuropa
Vi importerer selv vores træbriketter og træpiller fra Østeuropa. Dette gør, at vi kender producenten og dermed kvaliteten. Vi lægger stor vægt på at sælge god kvalitet til de rigtige priser – som kunder vil komme tilbage og købe. Vi tilstræber hver eneste gang at yde den bedste service overfor vores kunder.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten.

Kvalitetspiller med høj brændværdi og lavt vandindhold
Biobrændsel er fremtidens miljørigtige energi, derfor har vi valgt at sælge træpiller, træbriketter, brænde samt halmpiller til gavn for miljøet. Vi har desuden forhandlingen af kvaliltetsgrillbriketter.

Træpiller, træbriketter samt brænde er skånsomt mod miljøet, da det er CO2-neutralt. Træet afgiver samme mængde CO2 under afbrænding som er optaget i vækstperioden. Fossile brændstoffer såsom olie og kul optager ikke CO2 og forøger drivhuseffekten.

Med et automatisk pillefyr er der tale om en renlig og arbejdsbesparende teknologi. Du kan med god samvittighed spare på pengene og samtidig slippe for alt bøvlet med at hugge brænde.

Levering
Vi leverer på hele Sjælland. Vi har lagre i Sorø.
Kontakt os
Henrik     +45 42 44 17 07
E-mail      info@danskbiosalg.dk